بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: عوامل محیطی|مقاومت خاک|ویژگی


موارد یافت شده: 404

1 - توسعه یک سامانه بینایی ماشینی برای ارزیابی شکلی و درجه بندی سیب زمینی از روی ویژگی های استخراج شده از تصاویر دو بعدی (چکیده)
2 - استفاده از سرعت موج P جهت تعیین ویژگیهای فیزیکی پرکاربردترین سنگ نمای آهکی در شهر مشهد (چکیده)
3 - اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
4 - بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری (چکیده)
5 - طراحی و تعیین ویژگی‌های روان‌سنجی پرسشنامه سنجش عوامل ایجاد کننده ناراحتی در بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه (چکیده)
6 - بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت (چکیده)
7 - ارزیابی اثر روش کاشت، وزن و تراکم بنه بر ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
8 - ارزیابی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد، اجزاعملکرد و ویژگی‌های رشدی سه رقم کنجد (Sesamumindicum L. (چکیده)
9 - تأثیر پیش تیمار بذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک گیاهچه های نخود (چکیده)
10 - فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن (چکیده)
11 - ارزیابی ویژگی های آللوپاتیک گیاهان دارویی نعنا و زیره سبز بر برخی صفات آفتابگردان (چکیده)
12 - تأثیر وزن بنه مادری و محلول پاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول (چکیده)
13 - ویژگیهای ساختاری و فرایندی هیئت مدیره و ریسک مالی )تغییر در نقدینگی-تغییر در بحران مالی( (چکیده)
14 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی (چکیده)
15 - ویژگیهای ساختاری و فرایندی هیئت مدیره و ریسک مالی )تغییر در نقدینگی-تغییر در بحران مالی( (چکیده)
16 - ترتیب تصادفی همبستگی و برخی ویژگیهای آن (چکیده)
17 - بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
18 - بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و مدت زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی نان بربری پخته شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
19 - تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن دانه کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد (چکیده)
20 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
21 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای (چکیده)
22 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
23 - مطالعه ویژگیهای صنعتی خاک رسهای منطقه همدان از دیدگاه تولید آجر (چکیده)
24 - بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی (چکیده)
25 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
26 - ارزیابی اثر کود‌های شیمیایی و آلی بر ویژگی های رشدی و اجزای عملکرد گیاه سویا (Glycine max L.) (چکیده)
27 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
28 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
29 - ارزیابی نقش ویژگی های ریخت شناسی ریشه گیاه تریتیکاله(Triticale spp) در تولید دانه تحت شرایط کمبود آب (چکیده)
30 - ارزیابی اثر کودهای شیمیایی و آلی بر ویژگیهای رشدی، عملکرد و اجزای عملکرد سه اکوتیپ (چکیده)
31 - مطالعه ویژگی های بافتی و ساختاری برهم کنش بین 3 ژنهای کد 'UTR و جایگاه هدف آن در ناحیه microRNA کننده پروتئین بر اساس شواهد دقیق آزمایشگاهی (چکیده)
32 - مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله های طویل سین های شتر یک کوهانه ایرانی (Biceps femoris) و دو سر ران (Longissimus thoracis) (چکیده)
33 - اثر شتاب دهنده و گوگرد بر روی ویژگیهای پخت و خواص مکانیکی امیزه های لاستیکی (چکیده)
34 - کاربرد رگرسیون فازی در تبیین ارتباط بین ویژگی های هیات مدیره و عملکرد شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
35 - مطالعه سیستماتیک گونه های جنس Cirsium در خراسان بر مبنای ویژگی های تشریحی و تاکسونومی عددی (چکیده)
36 - مطالعه سیستماتیک گونه های جنس Cirsium در خراسان بر مبنای ویژگی های مورفولوژی و تاکسونومی عددی (چکیده)
37 - ویژگی های مولکولی و صنعتی آنزیم گلوکوز ایزومراز استرپتومایسیس روبیجینوس: بررسی و تعیین نقش آمینواسیدهای مسول در پایداری دمایی و اسید- سازش پذیری در پایداری ساختاری پروتئین (چکیده)
38 - برتری ویژگی های ارگانولپتیک فراورده های آردی بوسیله نانو پوششهای رس (چکیده)
39 - تشخیص هوشمند آپنه خواب و نوع آن مبتنی بر ویژگی سیگنال تنفسی قفسه سینه و اشباع اکسیژن خون (چکیده)
40 - بررسی اثرات تنش خشکی بر ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه گل راعی ، سداب و شنبلیله (چکیده)
41 - بررسی اثرات تنش شوری و دمای محیط بر ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه گل راعی (چکیده)
42 - مطالعه ویژگیهای قوس بحرانی و رخدادهای پس از انهدام قوس پایدار در مصالح دانهای به کمک دستگاه توسعه یافته دریچه (چکیده)
43 - بررسی ویژگی رخساره های رسوبی سازند آسماری در میدان نفتی آغاجاری (چکیده)
44 - تاثیر برخی ویژگی‌های فیزیکی وشیمیمایی خاک بر کربن آلی خاک¬های مرتعی در استان کرمانشاه (چکیده)
45 - واکنش ویژگی های فنومورفولوژیک ارقام عدس (Lens culinaris Medik.) به آبیاری تکمیلی در شرایط مشهد (چکیده)
46 - بررسی اثرات تنش شوری و دمای محیط بر ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه گل راعی (چکیده)
47 - بررسی اثرات تنش خشکی بر ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه گل راعی ، سداب و شنبلیله (چکیده)
48 - تاثیر ویژگی های اجتماعی و کالبدی فضای شهری بر انسجام اجتماعی در مجتمع های مسکونی )مطالعه موردی: مجتمع آپارتمان های مرتفع شهر جدید( (چکیده)
49 - مطالعه سیستماتیک گونه های سرده Cirsium در خراسان بر مبنای ویژگی های مورفولوژی و تاکسونومی عددی (چکیده)
50 - ویژگی های زمین شناسی،پتروگرافی و دگرسانی کانسار آنتیموان چلپو-کلاته چوبک کاشمر (چکیده)
51 - سنگ نگاری، ویژگی های ژئوشیمی،ایزوتوپ های استرانسیم و نئودیمیم و منشاء توده های گرانیتوئیدی منطقه اکتشافی خونیک، جنوب‌ بیرجن (چکیده)
52 - بررسی و بهبود ویژگی‎های لایه‌ی فعال در سلول خورشیدی آلی P3HT:C60 (چکیده)
53 - تأثیر ویژگی های مدیریت صاحبکار بر اعتماد حسابرسان (چکیده)
54 - تاثیر مقادیر و زمان مصرف نیتروژن بر برخی ویژگی‌های ریشه ژنوتیپ‌های مختلف گندم دیم (چکیده)
55 - برآورد کارایی استان‌های تولیدکننده کلزا (آبی) به روش اندازه‌گیری ویژگی پهنی پوششی داده‌ها (چکیده)
56 - ارزیابی تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کود دامی و تلقیح با میکوریزا بر ویژگی های رشدی، عملکرد کمّی و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
57 - اثر فشار اولیه و شرایط عمل آوری بر ویژگی های رفتاری بتن پودری فعال (RPC) (چکیده)
58 - بررسی برخی از ویژگی های الکتریکی و اپتیکی منگنایت کلسیم تهیه شده به روش واکنش حالت جامد و سل- ژل (چکیده)
59 - بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی (چکیده)
60 - ویژگیهای آتریپلکس جهت احیاء مراتع بیابانی (چکیده)
61 - تاثیر شوری آب آبیاری بر برخی ویژگی های زراعی، عملکرد و کارایی مصرف آب گیاه ارزن پادزهری Panicum antidotale Retz L (چکیده)
62 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز (چکیده)
63 - ویژگی های روان سنجی پرسشنامة خودنظم دهی ورزش (چکیده)
64 - مقایسة تطبیقی سطح برخورداری سکونتگاه‌های روستایی با استفاده از مدل ضریب ویژگی و موریس (مطالعه موردی: بخش میمند –شهرستان فیروزآباد) (چکیده)
65 - مقایسه ی زمین‌آماری و مرسوم در تعیین تغییرات برخی از ویژگی‌های خاک سطحی (مطالعه ی موردی: جیرفت، استان کرمان) (چکیده)
66 - مقایسه اثر پیش¬تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی¬های کیفی کشمش (چکیده)
67 - بررسی ویژگیهای دگرآسیبی تیره گیاهی Asteraceae با استفاده از روش ساندویچ (چکیده)
68 - بررسی 20 گونه گیاهی متعلق به تیره Asteraceaeاز نظر ویژگیهای دگرآسیبی با استفاده از روش دیش پک (چکیده)
69 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپواکسیژناز استخراج شده از دانه کنجد (Sesamun indicum) (چکیده)
70 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپواکسیژناز استخراج شده از تخم کتان (چکیده)
71 - کاربرد یک ویژگی ساده و مقاوم دو بعدی هندسی-تصویری در شناسایی دپلاریزاسیون بطنی (چکیده)
72 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی (چکیده)
73 - شناسایی و تفکیک سه رقم برنج ایرانی در توده های مخلوط شده با استفاده از ویژگیهای بافتی و شبکه عصبی LVQ (چکیده)
74 - طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ویژگی های هیدروژنی مواد به روش حجمی و بررسی ویژگی های ساختاری و هیدروژنی آلیاژ بین فلزی 5LaNi (چکیده)
75 - بررسی ویژگی های ساختاری، میکروسکوپی و مغناطیسی آلیاژ بین فلزی5LaNi (چکیده)
76 - بررسی ویژگی های فیزیکی ترکیب بین فلزی 2ZrFe با استفاده از نظریه تابعی چگالی(DFT) (چکیده)
77 - بررسی ویژگی های جذب هیدروژن آلیاژ بین فلزی5LaNi (چکیده)
78 - اثر تنش شوری در مراحل مختلف رشد بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانت‌ها در کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
79 - مقیاس سازی و بررسی تغییرات مکانی ویژگی های نفوذ آب به خاک در مقیاس حوضه آبریز مرغملک شهرکرد (چکیده)
80 - پراکنش و ویژگی‌های رسوبات‌لسی منطقه سرخس (چکیده)
81 - رابطه ی بین ویژگی های شخصیتی و سطح هیجان ابراز شده در مادران بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی (چکیده)
82 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
83 - اثرات کاربرد پلیمر سوپرجاذب رطوبت در خاک و محلول‌پاشی اسید‌هیومیک روی برخی ویژگی‌های اگروفیزیولوژیکی و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در شرایط مشهد (چکیده)
84 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی نوع جدیدی از پروتئاز خالص شده از باکتری باسیلوس سابتیلیس DR 8806 (چکیده)
85 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم سلولاز تخلیص شده از باکتری Bacillus subtilis DR8806 (چکیده)
86 - تقسیم بندی جدید انواع باهم آیی های واژگانی با در نظر گرفتن ویژگیهای فرامتنی درشکل گیری انواع با هم آیی (چکیده)
87 - بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرش پاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن ها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی (چکیده)
88 - تأثیر آبیاری با آب شور بر ویژگی‌های فنولوژیکی خربزه (مطالعه موردی خربزه توده مه‌ولاتی در مشهد) (چکیده)
89 - بررسی برخی ویژگی های جوانه زنی گیاه مریم گلی سهندی (Salvia sahendica) در شرایط تنش خشکی و شوری (چکیده)
90 - بررسی ویژگی های جوانه زنی دو رقم اصلاح شده گیاه دارویی گل گندم (centaurea cyanus L) و توده بومی ایران در شرایط تنش شوری (چکیده)
91 - مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
92 - ویژگی های روان سنجی نسخه پیش دبستانی سیاهه درجه بندی رفتاری کنش‎وری اجرایی- فرم معلم (چکیده)
93 - بررسی ویژگی های رسوبی بخش ماسه سنگی اهوازدر میدان نفتی آغاجاری (چکیده)
94 - مدیریت پویای دمای آگاه از ویژگی های فیزیکی پردازنده های چند هسته ای با یک حسگر فیزیکی (چکیده)
95 - بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (Crocus sativus L.) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم (چکیده)
96 - تأثیر محلول پاشی متانول بر ویژگی های فتوسنتزی، فلورسانس کلروفیل و محتوای کلروفیل نخود (Cicer arietinum L.) تحت تنش خشکی (چکیده)
97 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
98 - بررسی ویژگیهای ژئوتکنیکی منابع قرضه ریزدانه سد بلطاق (چکیده)
99 - ارتباط بین ویژگی های هندسی بافتی کانی ها با مقاومت فشاری و کششی سنگهای آذرین متبلور (چکیده)
100 - تأثیرکود نیتروژن بر ویژگی های زیستی و نرخ افزایش جمعیت شته اقاقیا Aphis craccivora Koch (Hemiptera: Aphididae) و نقصان عملکرد گیاه گل تکمه ایGomphrena globosa L. (Amaranthaceae) (چکیده)
101 - ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ (چکیده)
102 - جداسازی، خالص سازی و تعیین برخی ویژگی های بیوشیمیایی نوعی آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus subtilis DR8806 (چکیده)
103 - مطالعه ویژگی های جوانه زنی بذر تعدادی از توده های بومی زیره سبز خراسان تحت تاثیر تاریخ های کاشت پاییزه (چکیده)
104 - بررسی ویژگی های کمی و کیفی آب زیرسطحی به منظور استحصال از طریق احداث سد زیرزمینی در منطقه کرناوه شیرین دره (چکیده)
105 - اثر هیدروژل سوپر جاذب رطوبت در خاک و محلول پاشی اسید هیومیک بر برخی ویژگی های اگرواکولوژیکی لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط مشهد (چکیده)
106 - بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری دونات (چکیده)
107 - بررسی و مقایسه ویژگی های زبانی کودکان اوتیستیک (چکیده)
108 - مقایسه ویژگی ها و شاخص های روان شناختی استعدادیابی در کاراته کاران نخبه استان خراسان شمالی (چکیده)
109 - ویژگی‌های کلیدی برنامه درسی مبتنی بر آموش الکترونیکی در آموزش عالی (چکیده)
110 - بررسی نقش اقدامات آبخیزداری در تغییر ویژگی های سیلاب حوزه آبخیز ترزنق (چکیده)
111 - ویژگیهایی از مدلهای شکننده گی جمعی (چکیده)
112 - واژه های نادر و ویژگی های دستوری یک متن فارسی یهودی (چکیده)
113 - بررسی عوامل محیطی تاثیرگذار بر کارآفرینی بر مبنای تفکر سیستمی با محوریت دانشگاههای کارآفرین (چکیده)
114 - ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک (چکیده)
115 - رابطه ویژگی های شخصیتی و تعهد سازمانی با سلامت سازمانی در کارکنان ادارات تربیت بدنی استان خوزستان (چکیده)
116 - بررسی امکان تولید چندسازه کربن- اپوکسی بر پایه چوب و بررسی ویژگی های سایشی آن به کمک روش نوین طراحی آزمایش تاگوچی (چکیده)
117 - ساخت و مطالعه مقدماتی ویژگی های روان سنجی واعتبار یابی مقیاس کارکردهای روان شناختی خانوادهایرانی(IFPFS) (چکیده)
118 - تاثیر ضایعات کارخانه چرم، بیوچار و پتاسیم بر ویژگیهای رشدی ریشه گیاه تربچه (چکیده)
119 - مقایسه توصیفگرهای مبتنی بر جهت گرادیان و الگوی دودویی محلی در تطبیق ویژگی های ناحیه ای حاصل از تصاویر عمق (چکیده)
120 - بررسی ویژگی های روان سنجی پرسشنامه خودپنداره تحصیلی دانش-آموزان دبستانی شهر تهران (چکیده)
121 - فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی های بافتی و حسی آن (چکیده)
122 - بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
123 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
124 - بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش (چکیده)
125 - بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش (چکیده)
126 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان و آلودگی به باکتری همزیست Wolbachia در ویژگی‌های کیفی زنبور پارازیتوئید Trichogramma brassicae Bezdenko (Hym.:Trichogrammatidae) (چکیده)
127 - بررسی محتوای درسی سطح یک حوزه علمیه و ارائه ویژگی های مطلوب آن بر اساس نظریه شرح و بسط (با تاکید بر اصول فقه) (چکیده)
128 - ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
129 - بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی (چکیده)
130 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
131 - بررسی شرایط خشک کردن بر برخی ویژگیهای پودر کنسانتره انار تولیدی به روش کف پوشی (چکیده)
132 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
133 - ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده (چکیده)
134 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
135 - بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
136 - بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
137 - ارزیابی تاثیر پروژه های پخش سیلاب بر برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی خاک با استفاده از آزمون من ویتی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تاسران استان همدان) (چکیده)
138 - تاثیر عوامل محیطی بر براکنش و جمعیت گونه زاغ بور Podoces pleski در استان خراسان رضوی (چکیده)
139 - ارتباط بین ویژگی های فیزیکی و دوام داری سنگ های آهک مارنی سازند آبدراز (چکیده)
140 - بررسی ویژگی های مارشال، مدول بر جهندگی و کشش غیرمستقیم مخلوط های بازیافتی با امولسیون قیر حاوی افزودنی های سیمان و الیاف پلی پروپیلن (چکیده)
141 - تأثیر تنش خشکی و سطوح مختلف نیتروژن خاک بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی ارقام سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه (چکیده)
142 - مقایسه برخی ویژگیهای فیزیوشیمیایی بذر چهار رقم تجاری ریحان تحت سطوح مختلف تنش شوری (چکیده)
143 - اهلی سازی گیاه دارویی نوروزک: ویژگیهای خاکی رویشگاههای طبیعی (چکیده)
144 - تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها (چکیده)
145 - اثر برخی ویژگیهای زیستی و غیر زیستی بر کنترل بیولوژیک مگس جالیز با نماتودهای بیمارگر حشرات (چکیده)
146 - بررسی اثر باکتری ولباخیا روی ویژگی های کیفی زنبور پارازیتوئید Trichogrammabrassicae(Bezdenko) (Hym.: Trichogrammatidae) (چکیده)
147 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان در ویژگی های کیفی زنبور Trichogramma brassicae () (Hym.: Trichogrammatidae) (چکیده)
148 - مقایسه سازه‌های پرسشنامه ویژگی‌های مدرسان موفق زبان با مدرسان موفق ترجمه (چکیده)
149 - ویژگی های (کمی و کیفی) تنوره های برشی در منطقه کوه شاه (چکیده)
150 - اثر جهت و موقعیت شیب بر روی برخی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی لسی شیب‌دار، منطقه توشن استان گلستان (چکیده)
151 - اثر کاربرد همزمان کودهای آلی و بیولوژیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی کدو پوست‌کاغذی(Cucurbita pepo L.) (چکیده)
152 - ارزیابی ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک ژنوتیپ های نخود متحمل به سرما در شرایط کشت انتظاری دیم در مشهد (چکیده)
153 - ویژگی های دمایی پردازنده های چند هسته ای چند نخی همزمان به منظور مدیریت و کنترل دمای پویا (چکیده)
154 - ارزیابی اثر روش کاشت و وزن و تراکم بنه بر ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
155 - اثرات سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر ویژگی های ظاهری، عملکرد، میزان اسانس و درصد کامازولن بابونه (Matricaria recutita L.) اصلاح شده (رقم جرمانیا) (چکیده)
156 - تاثیر ویژگی‏های سطح برگ ارقام گندم بر واکنش تابعی سنک شکارگرOrius albidipennis Reuter به شته جوPasserini Sipha maydis (چکیده)
157 - رابطه بین میزان استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و ویژگی های جمعیت شناختی اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در سال های 88-1387 (چکیده)
158 - ویژگی های سیاست خارجی در برنامه پنجم توسعه (چکیده)
159 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
160 - ارزیابی ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر بسترهای کشت آلی و روش های مختلف کاشت (چکیده)
161 - اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های بیوشیمایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن (چکیده)
162 - رابطه هوش هیجانی،کیفیت زندگی و ویژگی‌های شخصیتی با سلامت روان در افراد با معلولیت (ناتوانی)جسمی حرکتی (چکیده)
163 - شناسایی و طبقه بندی مناطق گرد و غباری در خاورمیانه با استفاده از تلفیق ویژگی های انعکاسی و مادون قرمز حرارتی سنجنده ی MODIS (چکیده)
164 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
165 - مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آ نها در تغذیه نشخوارکنندگان (چکیده)
166 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار (چکیده)
167 - بررسی تأثیر ویژگی‎های دیداری و کارکردی بسته‎بندی بر خرید مواد غذایی با تعدیل‎گری متغیر بوم‎شناختی مشتری (چکیده)
168 - اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی (چکیده)
169 - ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگیهای کیفی اسفرزه و پسیلیوم در شرایط تنش رطوبتی (چکیده)
170 - مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار (چکیده)
171 - بررسی ویژگیهای ساختاری، میکروسکوپی و مغناطیسی ترکیب MmNi۴/۲۲Co۰/۴۸Mn۰/۱۵Al۰/15 (چکیده)
172 - تحلیل و مقایسه فهرست سرعنوان‌های موضوعی فارسی با فهرست سرعنوان‌های موضوعی کنگره از منظر ویژگی‌های ساختار زبانی و شبکه معنایی (چکیده)
173 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
174 - رابطه بین ویژگیهای آنتروپومتری و انعطاف پذیری مفصل ران در دختران نوجوان مدارس فوتبال (چکیده)
175 - رابطه بین قدرت دست برتر و ویژگیهای آنترو پومتریک اندام فوقانی در والیبالیست های دختر نوجوان (چکیده)
176 - بررسی اثر تراکم بر ویژگیهای فیزیکی و هیدرولیکی یک خاک لوم (چکیده)
177 - بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت) (چکیده)
178 - تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن کنجد بر ویژگی های شیمیایی شیر آن (چکیده)
179 - مطالعه اثر جایگزینی گوشت شتر بر ویژگی های کیفی برگر (چکیده)
180 - بررسی برخی ویژگی های شیمیایی و تکنولوژیکی شیر شترهای ترکمن و بلوچی (چکیده)
181 - بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (چکیده)
182 - ویژگیهایی از رده توزیعهای دارای نرخ خطر تعمیم یافته صعودی (چکیده)
183 - مقایسه مدلهای تعیین جرم پرتقال بر اساس ویژگی های هندسی مورد نیاز در طراحی ماشین درجه بندی (چکیده)
184 - اثر کودهای بیولوژیک و گیاهان پوششی زمستانه بر تولید اسانس و برخی ویژگی‌های اگرواکولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک (چکیده)
185 - بررسی مشکلات یادگیری افعال حرکتی روسی برای فارسی زبانان (با تأکید بر ویژگی نمود فعل) (چکیده)
186 - ویژگی‌های بافتار ژئوپولیتیک ایرانِ دوران قاجار از منظر سفرنامه‌ نویسان روسیه (چکیده)
187 - تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی (چکیده)
188 - بررسی اثر کلرید سدیم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیک سیب زمینی ( Solanum tuberosum var. Agria ) (چکیده)
189 - تأثیر ویژگیهای کارآموز، طراحی آموزشی و شرایط سازمانی بر درک آموزش و انتقال یادگیری (چکیده)
190 - بررسی برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک نخود (Cicer arietinum L) تحت تنش شوری (چکیده)
191 - رمزنگاری اطلاعات بر اساس عوامل محیطی با استفاده از اتوماتای سلولی (چکیده)
192 - بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی مارن به عنوان منبع قرضه ریزدانه سد: مطالعه موردی (چکیده)
193 - همبستگی شاخص دوام با ویژگی های مکانیکی نمونه هایی از سنگ های ساختمانی با تاکید بر تاثیر تعداد چرخه های تر و خشک شدن (چکیده)
194 - تولید فوم آلومینیومی با استفاده از هیدریدزیرکونیوم و بررسی ویژگی های آن (چکیده)
195 - مدل سازی اثر طول دامنه بر ویژگی های فرسایش شیاری به کمک تابع گامای ناقص در منطقه احمدآباد مشهد (چکیده)
196 - تاثیر غلظت های مختلف سلنیوم برویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج((Spinacia oleracea L.) (چکیده)
197 - برآورد عدد SPT برجا و مقاومت خاک های ریزدانه از روی خواص مهندسی و حدود آتربرگ آن ها با استفاده از رگرسیون خطی چند متغیره و شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی) (چکیده)
198 - بررسی همبستگی عفونت هلیکوباکترپیلوری با ویژگی های جمیت شناختی کارکنان مراکز بهداشتی درمانی شهر زاهدان در سال 1387 (چکیده)
199 - معرفی یک اطلاع فاصله ی پویا براساس آنتروپی تجمعی باقیمانده و برخی از ویژگی های آن (چکیده)
200 - تاثیر سطوح مختلف تنش خشکی بر مولفه های جوانه زنی و ویژگی های رشد گیاهچه دو گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis )و بادرشبو (Dracocephalum moldavica ) (چکیده)
201 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگی های شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبیLVQ (چکیده)
202 - اثرات دما و شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد گیاهچه توده های کنجد Sesamum indicum (چکیده)
203 - تطبیق ویژگی های متنی و فرامتنی در اقتباس: بررسی موردی ترجمه رمان غرور و تعصب (چکیده)
204 - روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران (چکیده)
205 - بررسی تأثیر ویژگی های سازمانی بر فرایند پذیرش مدیریت ارتباط با مشتری(مورد مطالعه : خودروهای وارداتی شهر مشهد) (چکیده)
206 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن. (چکیده)
207 - اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا (چکیده)
208 - تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
209 - بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری (چکیده)
210 - تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم (چکیده)
211 - بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی (چکیده)
212 - تاثیر آبیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (Lens culinaris Medik.) (چکیده)
213 - تاثیر ویژگی‌های پستی و بلندی و خاک بر عملکرد گندم دیم در منطقه سیساب، شمال شرق ایران (چکیده)
214 - بررسی تأثیر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک بر شاخص تنوع گونهای علفهای هرز در مزارع گندم (Triticum aestivum L.) شرق مشهد (چکیده)
215 - بررسی ویژگیهای جوانه زنی بذر کوشیا در واکنش به دما و پتانسیل آب (چکیده)
216 - راهبرد کیفی پژوهش قوم نگاری: مفهوم، پارادایم، ویژگی ها و مباحث تکمیلی (چکیده)
217 - اثرفاصله زبری های مثلثی بستر بر ویژگی های پرش هیدرولیکی (چکیده)
218 - بررسی ارتباط بین ویژگی‌های مکانی- فضایی و عوامل مؤثر بر مشارکت زنان در سطح جامعه‌ی روستایی (چکیده)
219 - ویژگی های زمین شناسی، ژئوتکنیکی و ژئوفیزیکی گسل توس در شمال شهر مشهد (چکیده)
220 - خاک های دیرینه (پالئوسل)، انواع و ویژگی های آن در سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)؛ حوضه رسوبی کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
221 - تاثیر ویژگی های شخصیتی بر تعهد سازمانی در حوزه مدیریت ورزش دانشگاههای سه استان خراسان رضوی ، جنوبی و شمالی (چکیده)
222 - ویژگی های روان سنجی مقیاس چند بعدی اضطراب کودکان (چکیده)
223 - ارزیابی ویژگی های جوانه زنی و خواب در سی توده بذری گیاهان دارویی (چکیده)
224 - یک سیستم جدید پیشنهاد استناد مبتنی بر ویژگی های رابطه ای اسناد (چکیده)
225 - تعیین ویژگی های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین-1 استخراج شده از ریه شتر (چکیده)
226 - تأثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر برخی از ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) تحت تنش کم آبی (چکیده)
227 - نقش ویژگی‌های مکانی– فضایی مشارکت در توانمندسازی اقتصاد روستایی (چکیده)
228 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
229 - بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ (چکیده)
230 - ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی ویژگی های زراعی زعفران و رفتار بنه ها (چکیده)
231 - بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب (چکیده)
232 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
233 - تعمیم هایی از توزیع های گسسته و ویژگی هایی از آن ها برای اندازه های اطلاع (چکیده)
234 - ویژگیهایی از اندازه فی واگرا به کمک مفصل (چکیده)
235 - ترتیب تصادفی EW و برخی ویژگیهای آن (چکیده)
236 - بررسی رابطه نیازهای آشکار دانشجویان و امید به تحقق پذیری آنها با برخی ویژگیهای فردی و تحصیلی آنان (چکیده)
237 - مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار (چکیده)
238 - بررسی تاثیر نسبت های کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum) (چکیده)
239 - بررسی ویژگی های ژئوشیمیائیو کانی شناسی زغالسنگ های حوزه زغالی کار مزد، البرز مرکزی، استان مازندران (چکیده)
240 - ویژگیهای اقتصادی تنوع ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum L.)اقتصاد سنجی (چکیده)
241 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با استفاد هاز روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه اصلی (چکیده)
242 - ارزیابی عوامل محیطی موثر بر زنده مانی بره های بلوچی از تولد تا از شیرگیری (چکیده)
243 - اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
244 - فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب (چکیده)
245 - تغییرات سنی در تقارن یابی ویژگیهای آنتروپومتریک و درماتوگلیفیک پا در محدوده 10 سال اول زندگی دختران فارس ساکن شهرستان بیرجند (چکیده)
246 - تعیین مهم‌ترین ویژگی های موثر بر شاخص های کیفیت خاک در بخشی از زمین های کشاورزی و مرتعی جنوب مشهد (چکیده)
247 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه بندی آن با ویژگی های شکلی و بافتی بکمک پردازش تصویر (چکیده)
248 - بررسی رابطه بین ویژگی‌های فردی زنان و مشارکت آنان در فرایند توسعه روستایی (مطالعه موردی: دهستان درزآب – شهرستان مشهد) (چکیده)
249 - ویژگیهای شخصیتی کارآفرینان در آیینه قرآن و کلام معصومان (ع) (چکیده)
250 - ساخت و تعیین ویژگیهای پرتوشکافهای قطبشی چندلایه (چکیده)
251 - تحلیل نقش گردشگری در توسعه ی ویژگی های کار آفرینانه وگرایش به کار آفرینی در بین جوانان روستایی( مطالعه موردی: روستای کندوان واسکندان شهرستان اسکو) (چکیده)
252 - رودولیت های نهشته شده در رسوبات الیگوسن حوضه ایران مرکزی(شمال شرق دلیجان؛ اراک): ویژگی اجتماعات جلبکی و اثرات فسیلی آن ها (چکیده)
253 - تأثیر کشت پرتراکم و عمق کاشت بنه بر ویژگیهای زراعی زعفران(Crocus sativus L.) و رفتار بنه ها (چکیده)
254 - بررسی اثر ناخالصی بر ویژگیهای ساختاری و ضدباکتری نانوذرات اکسیدمس تهیه شده به روش سل- ژل (چکیده)
255 - اثر کاربرد نانو ذرات نقره، میدان مغناطیسی، باریم و لیتیوم بر عملکرد دانه و برخی ویژگی های زراعی گندم (چکیده)
256 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
257 - تأثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی خرفه(Portulaca oleracea L.) (چکیده)
258 - ویژگی های نگرش خیامی با رویکرد به شعر خیام و ابوالعلاء (چکیده)
259 - تاثیر نوع مواد مادری بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی خاکهای تشکیل شده در منطقه بینالود،مشهد (چکیده)
260 - ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپاز آلکالو- ترموفیل جداشده از باسیلوس سابتیلیس سویه DR8806 (چکیده)
261 - لس: ویژگی ها و کاربردها برای مطالعات اقلیم گذشته (چکیده)
262 - تاثیر تعداد محلولپاشی و سطوح مختلف کود نانو فارمکس بر ویژگیهای رویشی گیاه شاهی (چکیده)
263 - تاثیر مواد بهساز بر ویژگی های هیدرولیکی خاک در یک خاک شور – سدیمی (چکیده)
264 - بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی منابع قرضه ریزدانه سدصفا (چکیده)
265 - ارزیابی ارتباط بین ویژگی های فیزیکی و دوام داری سنگ های مصرفی در موج شکن جدید بندر انزلی (چکیده)
266 - تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی (چکیده)
267 - بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
268 - خوشه بندی طیفی با انتخاب بردارهای ویژگی kernel PCA (چکیده)
269 - تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیک خمیر و کیفیت بافت نان بربری (چکیده)
270 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
271 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه‌بندی آن با ویژگیهای شکلی و بافتی به کمک پردازش تصویر (چکیده)
272 - فرایند تولید برنامه درسی مجازی با تأکید بر تبیین ویژگی های محتوای مطلوب در دانشگاه (چکیده)
273 - بررسی اثر ویژگیهای هیدرولیکی برضریب سرریز کناری با تراز تاج متغیر (چکیده)
274 - اثرات برخی کودهای بیولوژیک و گیاهان پوششی بر ویژگی های رشدی و عملکرد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) (چکیده)
275 - اثر کاربرد همزمان انواع کودهای آلی و بیولوژیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی کدو پوست‌کاغذی(Cucurbita pepo L.) (چکیده)
276 - مطالعه اثر باقیمانده کود های آلی، عناصر بر و روی بر ویژگی های خاک،وزن خشک و ترکیب شیمیایی گندم (چکیده)
277 - کارکردی نو برای وب سایت های کودکان: بسترسازی برای پرورش ویژگی های تفکر عملیات عینی (طبقه بندی، ردیف بندی، نگهداری ذهنی و بازگشت پذیری) از دیدگاه نظریه پیاژه (چکیده)
278 - ویژگی‌ها و مشخصه‌هایی از آنتروپی رنی ماکسیمم (چکیده)
279 - اثرات زمان استفاده از کود دامی و کاربرد انواع کودهای زیستی بر ویژگیهای کمی و کیفی کدو پوست کاغذی Cucurbita pepo (چکیده)
280 - ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی (چکیده)
281 - ویژگی های واجی مشترک گونه های زبانی رایج در 28 منطقه از شهرستان سمنان (چکیده)
282 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
283 - تاثیر ویژگی های راهبردی کناره های خلیج فارس در حضور پیروان دین ها و آیین های رانده شده: با تاکید بر قرمطیان بحرین (چکیده)
284 - ویژگی هایی از ترتیبهای تصادفی در حالت گسسته (چکیده)
285 - از شعر و زبان حافظ بیان برخی ویژگی های زبانی-دستوری (چکیده)
286 - بررسی تأثیرات منگنز بر ویژگیهای ساختاری نانو پودر اکسید روی (چکیده)
287 - بررسی ویژگیها و آسیبهای وارده به بند تاریخی اخلمد (چکیده)
288 - مکان یابی و بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی منابع قرضه ریزدانه سد گلول (چکیده)
289 - ایکنوفاسیس گلوسی فانجیتس در آخرین افق سازند آب دراز، ویژگیها و کاربردها در تفسیر محیط رسوبی (چکیده)
290 - ویژگی و نقش کتب و وسایل کمک آموزشی زبان روسی برای فارسی زبانان (چکیده)
291 - بررسی رابطه بین شیب منحنی رطوبتی و بعضی از ویژگیهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
292 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
293 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
294 - بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک (چکیده)
295 - ارزیابی ویژگیهای کیفی و میزان آلودگی میکروبی نمونه های زعفران خشک شده به روش مایکروویو (چکیده)
296 - تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صاقی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار (چکیده)
297 - برخی ویژگیهای متغیر های تصادفی وابسته (چکیده)
298 - یک ویژگی مفید متغیرهای تصادفی (چکیده)
299 - بررسی الگوی سازمان دهی برنامه درسی جاری سطح یک حوزه علمیه و ارایه ویژگی های مطلوب آن با توجه به رویکرد تلفیقی مضمون محور (چکیده)
300 - بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
301 - ارزیابی ویژگی های کیفی پاستیل میوه ای برپایه کدو حلوایی به روش ارزیابی حسی (چکیده)
302 - بررسی ویژگیهای رشد کودک در سنین الف - ب - ج و ارتباط آن با داستانهای واقعی و تخیلی (افسانه، فانتزی) با استناد به ادبیات داستانی کودک دهه هفتاد در ایران (چکیده)
303 - تاثیر جایگزینی تفاله پرک ملاس چغندر قند به جای دانه جو در جیره های کم علوفه بر ویژگی های تخمیر شکمبه گوساله های نر هلشتاین (چکیده)
304 - جداسازی، خالص سازی و تعیین ویژگی یک آنزیم پروتئاز ترموفیل از یک سویه متعلق به جنس سودوموناس (چکیده)
305 - تحلیل روایت شناختی ویژگی‌های سبک تاریخ نگاری بیهقی در چارچوب نظریه هوش داستانی (چکیده)
306 - تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو (چکیده)
307 - بررسی ویژگیهای شخصیتی زنان مطلقه و غیر مطلقه ی مشهد (چکیده)
308 - سبب شناسی ، ویژگیها ، پیشگیری و رواندرمانی در اعتیاد جوانان (چکیده)
309 - ساخت نانوبلورک های 3-xSrxMnO3/0Ca7/0La به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های ساختاری و مغناطوترابری آن ها (چکیده)
310 - تاثیر ویژگیهای شخصیتی کارآفرینانه مدیران آموزشی بر یادگیرنده بودن سازمان مدارس (چکیده)
311 - بررسی ویژگی مولکولی یک جمعیت ایرانی (Chrysoperla carnea (Neu: Chrysopidae با تاکید بر توالی سیتوکروم اکسیداز یک (چکیده)
312 - بررسی اثر آرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های شیمیایی و حسی فرآورده های گوشتی (چکیده)
313 - بررسی رابطه ویژگیهای شخصیتی و رضایتمندی زناشویی در زنان دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
314 - اثرات زمان کاربرد کود دامی و استفاده از انواع کود زیستی بر ویژگی های کمی و کیفی کدو پوست کاغذی (Cucurbita pepo) (چکیده)
315 - تأثیر ترکیبات طبیعی گیاهی بر عمر انبارمانی و ویژگی های کیفی میوه گلابی (رقم شاه میوه اصفهان) (چکیده)
316 - بررسی ویژگیهای فیزیولوژیک و تکنولوژیک چغندر قند (چکیده)
317 - ویژگی های مغناطیسی نانوسیم های فلزات واسط (Cr, Mn, Fe, Co, Ni) (چکیده)
318 - بررسی ویژگیهای روانی، عاطفی و رفتاری معتادین جوان به همراه نقش دوران بازپروری بر تحول آنها (چکیده)
319 - کاربرد ژنتیک- فازی در تفسیر خودکار تصاویر رادیوگرافی جوش بر اساس ویژگی های شبیه سازی شده (چکیده)
320 - خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده بااسید کلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگیهای تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
321 - بررسی تأثیر کربنات کلسیم ته‌نشین شده بر ویژگی‌های بتن و ملات ماسه و سیمان (چکیده)
322 - ارزش‎گذاری ویژگی‏های مختلف آلودگی هوا در مشهد (چکیده)
323 - بررسی تاثیر ویژگی های شرکت بر ساختار سرمایه (چکیده)
324 - تاثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
325 - اثر سطوح مختلف کود دامی بر ویژگی‌های رشدی و اسانس بابونه Matricaria chamomilla L (چکیده)
326 - مطالعه برخی ویژگی‌های رشدی و کیفی گیاه دارویی کدو تخم‌پوست‌کاغذیpepo L.) (Cucurbitaدر واکنش به کود دامی و استفاده از قیم (چکیده)
327 - تأثیر میکوریزا و ریزوباکتری‌های تحریک‌کننده رشد گیاه بر برخی ویژگی‌های رشدی ذرت در نظام‌های زراعی رایج و اکولوژیک (چکیده)
328 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی‌های آن در زمان نگه‌داری (چکیده)
329 - ویژگی های تصویر سوررئالیستی (چکیده)
330 - رابطه بین ویژگی های جمعیت شناختی و انتظارات مشتریان از خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
331 - بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن (چکیده)
332 - تاثیر ابیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (چکیده)
333 - اثر کاربرد کودهای زیستی بر برخی ویژگی‌های اگرواکولوژیکی ذرت در نظام های زراعی رایج واکولوژیک (چکیده)
334 - تهیه و بررسی اعتبار سازه ی پرسشنامه ویژگی های مدرسان موفق زبان انگلیسی در آموزشگاه های زبان (چکیده)
335 - نستوهی و ویژگیهای شخصیتی دانش آموزان نابینای اکتسابی (چکیده)
336 - تخمین رطوبت نقطه عطف منحنی رطوبتی با استفاده از ویژگیهای زودیافت خاک (چکیده)
337 - بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
338 - تحلیلی بر برنامه درسی P4C و ویژگیهای مواد خواندنی مناسب در اجرای آن (چکیده)
339 - فنولوژی و ویژگی های گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در رویشگاه طبیعی آن (چکیده)
340 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
341 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
342 - بررسی واکنش phCONHPOCl2 با مشتقات بنزیل آمین، تهیه، ویژگیهای طیفی و بررسی ساختار phCONHPO[N(CH3)(CH2ph)]2 (چکیده)
343 - ویژگی هایی از ترتیب نسبت لاپلاس متناسب (چکیده)
344 - ویژگی ها و مشخصه هایی از آنتروپی رنی ماکسیمم (چکیده)
345 - بررسی اثر استرس دوران جنینی بر رفتارهای هیجانی، جستجوگری و ویژگیهای مورفولوژیک هیپوکامپ رت ویستار (چکیده)
346 - بررسی رابطه بین برخی ویژگی های مالی و غیر مالی و مدت زمان اجرا و تکمیل عملیات حسابرسی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
347 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
348 - بررسی عوامل محیطی و غیرمحیطی مؤثر بر پذیرش آبیاری بارانی: مطالعه موردی استان خراسان رضوی (چکیده)
349 - مناظرات امام رضا ویژگی ها و روش ها (چکیده)
350 - خالص سازی و تعیین ویژگی های بیوشیمیایی نوع جدیدی از آمیلاز مقاوم به حرارت از باسیلوس ترموفیل جداشده از چشمه آبگرم و معدنی فردوس (چکیده)
351 - بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف اورانیوم بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و مقدار کلروفیل در گیاهان آفتابگردان و سویا (چکیده)
352 - مقایسه نیم رخ کارآفرینی دانشجویان تربیت بدنی با دانشجویان سایر رشته های تحصیلی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر توسعه و آموزش ویژگی های شخصیتی کارآفرینی (چکیده)
353 - استخراج ویژگی‌های کیفی نرم افزارهای تجارت الکترونیکی بنگاه با بنگاه (B2B) (چکیده)
354 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
355 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
356 - اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
357 - بررسی ویژگیهای زیستی و بوم شناختی چنگر در تالابهای شمال ایران (چکیده)
358 - بررسی ویژگی های اپتیکی نانو پودر سرامیک PMN-PT (چکیده)
359 - بررسی رابطه قابلیت آمادگی جسمانی با ویژگیهای روانی و ... (چکیده)
360 - مطالعه ویژگیهای زیستی و بوم شناسی اردک نوک پهن (Anas clypeata) در تالاب گمیشان (چکیده)
361 - ویژگی های سیاست خارجی انقلابی از دیدگاه خبرگان قانون اساسی (چکیده)
362 - ویژگیهای ساختاری, اپتیکی و الکتریکی اکسید ایندیوم با ناخالصی قلع آماده شده به روش اسپری-پایرولیزیز (چکیده)
363 - بررسی تأثیر ویژگی‌های شخصیتی و خصیصه‌ای کارکنان سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی بر میزان مشارکت آنها در نظام پیشنهادها (چکیده)
364 - اثر شوری بر ویژگیهای بهره وری نوری گیاه جارو (چکیده)
365 - سفنجقانیه: وازهای در لسان العرب و بررسی ویژگیهای زبانشناختی، ادبی و تاریخی آن (چکیده)
366 - بررسی ویژگی های پاسچرال داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی (چکیده)
367 - اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی (چکیده)
368 - برآورد شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از ویژگیهای زود‌یافت خاک در تعدادی از خاکهای شور و آهکی (چکیده)
369 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
370 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
371 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
372 - تهیه نقشه های رقومی برخی از ویژگیهای شیمیایی خاک با استفاده از داده های ماهواره ای لندست ETM (چکیده)
373 - اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
374 - ارزیابی عملکرد، اجزاء عملکرد و برخی ویژگی های زراعی ژنوتیپ های عدس در منطقه سیستان (چکیده)
375 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
376 - شناسایی علائم ایستای دستبا استفاده از ویژگیهای مبتنی بر نمایش (چکیده)
377 - مقایسه و ارزیابی روش های تصفیه آب با توجه به اثرات آن بر بهبود ویژگی های شیمیایی ، میکروبی و کیفی نوشابه های گازدار (چکیده)
378 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
379 - تاثیر ویژگی های معلم بر سبک مدیریت کلاس (چکیده)
380 - کنفرانس بین المللی - آموزش اخلاق حسابداری بر اساس ویژگی های شخصیتی - مطالعه موردی ماکیاولیزم (چکیده)
381 - بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)
382 - بررسی مقاومت فشاری و برخی دیگر از ویژگی های ملات شفته آهکی (چکیده)
383 - ارزیابی اثر کودهای بیولوژیکی بر ویژگیهای رشد عملکرد و خصوصیات کیفی گیاه زوفا (چکیده)
384 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
385 - مطالعه اثر تغییر اقلیم بر ویژگی های رشد و عملکرد گندم دیم رقم سرداری با استفاده از مدل گردش عمومی (چکیده)
386 - بررسی و تحلیل عناصر و ویژگی‌های مطرح در رابط کاربر نرم‌افزار سیمرغ و تعیین میزان رضایت دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد از تعامل با این نرم‌افزار (چکیده)
387 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
388 - بررسی ویژگی های جوانی زنی بذر جارو kochia scoparia در واکنش به سطوح مختلف شوری در محیط کنترل شده (چکیده)
389 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
390 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
391 - اثر تنش خشکی پس از گرده افشانی بر ویژگی های فیزیولوژیک و میزان آنتی اکسیدان های موجود در ارقام مختلف (چکیده)
392 - برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شده (چکیده)
393 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
394 - بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک (چکیده)
395 - ویژگی‌های ساختاری و جایگاه تکتونیکی مجموعه افیولیت «دره انجیر» شمال خاور ایران (چکیده)
396 - اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی (چکیده)
397 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
398 - نگاهی به ویژگیهای کتاب المستصفی من علم الوصول (چکیده)
399 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
400 - بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
401 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
402 - بررسی مقایسه ای میزان تاثیر طلاق و مرگ و میر والدین بر چهار ویژگی شخصیتی نوجوانان مشهد (چکیده)
403 - بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شده (چکیده)
404 - بررسی تاثیر جیره های حاوی اسیدهای چرب روغن نخل بر ویژگیهای تولید شیر و دینامیک فولیکولی گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر